Ik ben dankbaar voor de klanten die hun weg naar mij vinden.

Ervaring Erica
Ik had angst voor paarden, ze zijn zo groot, ik ken ze niet en weet er niets van. Wel vind ik het indrukwekkend hoe sommige mensen met paarden omgaan, zo ook Maud. En ik wilde zelf wel ervaren hoe zo’n paard voelt, letterlijk en figuurlijk. Ik had afgelopen week met Maud en haar twee paarden waarvan 1 shetlandpony een afspraak om eens te zien wat ik zou durven. 

Ik heb een heel mooie waardevolle ervaring gehad. Het was wel een serieuze overwinning om zo maar in een wei te staan met twee paarden. Maud gaf goed aan wat zij zag aan het paard en aan mij. Door haar vertrouwen kon ik op een heel relaxte en mooie manier haar paard “voelen”, welke rust en warmte uitstraalt. Maud gaf het vertrouwen dat ik het paard aan het hoofd en buik heb kunnen aaien, de vacht en warmte en rust voelen, heel relaxed. En wat ik van Maud begreep, ook voor haar paard. Heel speciaal was om het paard te “sturen” met een touw en handen en hem zo door de wei te laten lopen. Precies zo lang het paard het wilde. 

Het was een heerlijk waardevolle sessie en de inzichten zijn verder voor mijzelf. 

Maud, bedankt! Mooi werk, paarden en energie!!

Ervaring Laurie
Na een hulpkreet van mij kon ik bij Maud terecht om even stil te staan en te kijken wat er allemaal gebeurde.
Vanuit een totale onbalans ging ik weer in mijn kracht staan. We hebben energetisch verwijderd wat niet van mij was, goed contact gemaakt met de aarde en een prachtige opstelling gemaakt over “wat heb ik NU nodig”.
Binnenkort terug voor een Bars sessie, ik heb er nu al zin in.

Ervaring Nienke
Een tijdje terug heb ik een bijzondere maar prettige sessie gehad bij Maud. Het gaf me rust en een stukje bewustwording in een periode van vele gebeurtenissen en dus veel stress. Ik kom zeker nog eens terug.

Erica over Acces Bars
Ik heb acces bars ervaren bij Maud. Het was een heerlijk ontspannen sessie waarin Maud goed uitlegt wat ze doet en waar de punten voor zijn die ze op dat moment aanraakt. Ik kon duidelijk voelen hoe mijn lichaam reageerde en Maud uiteraard ook. Na de sessie wordt er dan nog nagepraat over wat Maud voelt en ik ervaren heb. Dit is een open en eerlijk gesprek met veel respect voor elkaar.

Voor mij was dit weer een heel mooie ervaring en heeft nog wel even doorgewerkt.

Maud ik ben blij met je!

Ervaring Z
Onlangs heb ik een Access Bars sessie bij jou gehad. De aanleiding hiervan was dat de huisarts me doorverwezen had naar het ziekenhuis en ik moest wachten op de uitslag van de onderzoeken. Door deze situatie was ik helemaal uit mijn doen. Het effect van de sessie was ongelofelijk. Tijdens de behandeling verdween wonder boven wonder de paniek en de angst volledig. Na afloop van de sessie voelde het voor mij alsof de situatie waar ik zo bang voor was niet meer aan de orde was. Ik zou iedereen een Access Bars behandeling willen aanraden. 

Ervaring Anoniem
Sinds de sessie voel ik mij veel meer ontspannen. Eigenlijk alsof er een last van mijn schouders af is. Het voelt ruimer. Gisteren een fijne dag gehad, ik ben er blij mee! 

Ervaring Kim
Tijdens de Savvy ladies day afgelopen zaterdag heb ik eindelijk zelf mogen ervaren hoe fijn de meditaties van Maud zijn. Eerdere meditatie momenten was ik verhinderd maar de nieuwsgierig bleef geprikkeld. Ik heb al de nodige ervaring met geleide meditaties, maar wat de meditatie bij Maud extra bijzonder maakt was voor mij het meegenomen worden in de meditatie. Het geroezemoes en de soms harde stemmen van overige bezoekers waren voor mij niet storend. De fijne warme stem van Maud zorgde ervoor dat ik mij kon overgeven aan het moment. Ze creëert veiligheid en vertrouwen. Ik zal graag vaker meedoen met de meditatie sessies van Indigo.

Maud je bent een topper. X