Hallo! Mijn naam is Maud en tel alweer 39 lentes jong.  
Vrienden omschrijven mij als een gevoelsmens, intuïtief, introvert, hoog gevoelig (HSP), spiritueel, lichtwerker, spiegel, coach, nieuwsgierig, zacht en vriendelijk. Ik word heel happy van het werken in mijn bedrijf en met mijn klanten en paarden. 

Samen met Vincent zijn wij ouders van de leukste jongens ter wereld: Sep en Cas. Ik ben  ontzettend dierenliefhebber en sinds 2018 bestaat mijn praktijk Indigo.

7 weetjes over mij:

  • mijn paard Remy heb ik al 25 jaar
  • ik word heel blij van bloemen én chocolade
  • ik kan mijn hoofd helemaal leegmaken in het bos of in mijn eentje aan het strand
  • ik voel me soms een info-junkie als het gaat om denkwijzen en energetische tools
  • ik ben súper geïnteresseerd in hoe de mens denkt, voelt en werkt en weet dat mijn NLP opleiding niet mijn laatste opleiding zal zijn
  • ik heb een hekel-liefde verhouding met social media en las regelmatig een pauze in waarin ik zakelijk gezien maanden niks post
  • én ik heb de grote wens om in de toekomst met mijn gezin mooie reizen te maken. 

In mijn praktijk begeleid ik klanten in hun zoektocht naar zichzelf, ware liefde, rust in hun hoofd en hun grootste geluk. 

Mijn verhaal.

Al zo lang ik me herinner ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit en sinds 2009 is daar mindset bij gekomen.
Opgegroeid in het veilige Neerbeek voltooide ik de middelbare school en heb ik daarna twee Schoevers diploma’s behaald. Mijn laatste stage volgde ik in Amsterdam en ik trok direct bij mijn toenmalige partner in. Niet helemaal gepland zijn wij direct gaan samenwonen in een stad die voor mij nieuw was én begon ik aan mijn eerste baan bij een groot internationaal bedrijf. Een wereld van verschil met het veilige Limburg, maar ik genoot! 
Ruim 9 jaar heb ik in Amsterdam gewerkt bij grote succesvolle bedrijven. Mijn relatie verliep niet vlekkeloos en ondanks dat het me grote moeite kostte heb ik er uiteindelijk een punt achter gezet. Ik had toen al een burn out en depressie te pakken. 

Ik kwam opnieuw in contact met een kennis waar ik heen ging voor een reading. Wat zij mij destijds vertelde liet vele kwartjes vallen en ik ben me sindsdien verder gaan verdiepen in spiritualiteit en het Universum. Ik volgde diverse cursussen op het gebied van healing en ik las alles wat ik kon vinden over engelen, gidsen, healing, de werking van het lichaam en je geest en over de wet van aantrekking. Steeds meer testte ik de tools die ik leerde uit en merkte dat ze ook voor mij werkten.

Die kennis is sinds jaren een dierbare vriendin. Ik heb veel van haar geleerd en zij is nog steeds een inspiratie voor me. De burn out was niet mijn laatste. In 2016 trok mijn lichaam nog een keer flink aan de rem, doordat mijn beide zoontjes van jongs af aan zeer slechte slapers waren, ik een parttime baan had en we ondertussen zelf ons huis verbouwden. In 8 weken werd van mij verwacht dat ik weer aan het werk ging, terwijl ik toen nèt pas de rust vond om aan mezelf te gaan werken. Ik was er op tijd bij en ben niet helemaal mezelf kwijtgeraakt, maar toch was deze periode erg kort. 

Bewustwording, bewust ZIJN en meditatie waren enkele van de tools die ik gebruikte om er weer helemaal bovenop te komen en het werken met energie werd steeds meer een gewoonte. Ik voelde me goed genoeg om ook aan anderen healings te gaan geven; werd steeds vaker gevraagd hiervoor en steeds meer groeiden de healingsessies uit tot een combinatie van healing en coaching. Uiteindelijk groeide deze passie uit tot mijn bedrijf Indigo Healing en Bewustzijn. Ik heb mij in de afgelopen jaren verder verdiept in mindset, healing en heb ik in juni een NLP cursus afgerond. Tegelijkertijd verdiep ik mij in Nine Star Ki en volg ik een jaarprogramma bij Michael Pilarczyk. Voor 2022 heb ik de OERsterk coach- en gezondheidsopleiding in gedachten. 

Mijn paard Remy is in dit leven al 25 jaar bij mij. Dit is ons 3e leven samen en we zijn nog lang niet klaar. Met Remy heb ik zo’n sterke connectie dat wij voor een ander niet waarneembaar en op afstand kunnen communiceren. Dit maakt ons een krachtig team en Remy zet ik dan ook graag in tijdens de sessies die ik geef. Hij is een zeer vriendelijk paard met een fijngevoelig karakter en een sterke eigen wil. Ondanks zijn leeftijd van inmiddels 31 jaar is hij speels en energiek. Remy en onze shetlander Jean staan samen bij ons aan huis. 

Alle sessies zijn 100% afgestemd op jou als ontvanger, waarbij ik gebruik maak van universele energie en zowel jouw als mijn eigen gidsen en spirits. Elke sessie is daarmee uniek.

Foto door Zips Fotografie - 2018. Het wordt hoog tijd voor een nieuwe foto!

Dit is mijn verhaal, bij vragen vertel ik je graag meer. Maar ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal; waar mag ik je mee helpen?

Welke sessie spreekt jou het meeste aan?