Sessies

Door middel van healing, gesprekken over bewustzijn en coachsessies leer ik je diverse technieken om op elk moment terug te komen bij jezelf en je dromen waar te gaan maken. Ik stel je de juiste vragen die jou helpen écht tot de kern te komen en te ontdekken wat je echt wil. 

Zit je vast in denkpatronen en heb je behoefte aan richting, structuur en duidelijkheid? Sta je open voor bewustwording en durf je jezelf te herontdekken? 
Ik kijk er naar uit jou te helpen jezelf en je passie te ontdekken zodat jij jouw mooiste leven kunt gaan leven. 

Herken jij jezelf in één of meer van deze struggles? 

  • Je merkt dat je gevoelig bent voor sfeer, drukte, harde geluiden en wil leren hier goed mee om te gaan 
  • Je hebt gevoelens die je niet kunt plaatsen
  • Je zit niet lekker in je vel en voelt je uitgeput / moe
  • Je hebt weleens gehoord van HSP en bent op zoek naar jouw beste levensritme
  • Je balans tussen werk en privé is ver te zoeken
  • Je hebt veel ballen hoog te houden en dit valt je zwaar
  • Je hebt eigenlijk geen idee wat je wil
  • Je hebt grote dromen maar geen idee hoe ze waar te maken
  • Je geeft je leven nu een 6 of een 7 en wil hier een 10 van maken
Wacht niet langer af wat je overkomt en neem je leven in eigen handen. Kom in actie en klik op de knop “YES I AM” voor een kennismaking. 

1:1 Coaching

Sta je wel eens stil bij de vragen: waarom doe ik wat ik doe? Word ik hier gelukkig van? Waarom maak ik een bepaalde keuze? Is dit wat ik écht wil? Is dit míjn keuze of denk ik dat dit van mij verwacht wordt? Sta je voor een keuze en kom je er zelf nog niet uit? 

Tijdens een persoonlijke 1:1 coachsessie help ik je de hiervoor genoemde vragen te beantwoorden. Ik ben ervan overtuigd dat het antwoord al in jou zit, echter soms kom je er door allerlei ervaringen en gedachten zelf niet uit. 

Tijdens een intakegesprek bespreken we welke gespreksvariant het beste bij jou past. Zo is het mogelijk een sessie te boeken waarbij ik mijn paarden inzet als spiegel, is natuurcoaching op diverse locaties in Limburg mogelijk en is een gesprek met een kop thee aan de keukentafel ook een optie.  

Een coachsessie duurt gemiddeld 1 uur en kost € 55,- . (Uitloop maximaal 20 min)

Bewustzijn & Bewust-ZIJN

Meer dan ooit nodigt de wereld én het Universum jou uit tot het laten groeien van het vertrouwen in jouw eigen intuïtie. 
Bewust leven is voor steeds meer mensen eerder regel dan uitzondering. Het afstemmen op je innerlijk weten wordt meer en meer omarmd en de werking van de law of attraction bewijst zichzelf continu.

Ik sta sterk in verbinding met mijn innerlijk weten en mijn spirituele gidsen en dit gun ik jou ook.
Tijdens een Bewustzijn & Bewust-ZIJN sessie bekijken we welke spirituele en praktische tools jij kunt inzetten om meer aanwezig te zijn in het NU en met meer bewustzijn stappen te ondernemen. 

Een bewustzijn & Bewust-ZIJN sessie duurt gemiddeld 1 uur en kost € 55,-. (Uitloop max 20 min)

Healing & Lichtwerk

Tijdens een healing & lichtwerksessie werk ik met helende energie door mijn handen op bepaalde energiebanen te leggen. Hierdoor activeer ik het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en hoofd en zul je ervaren dat je meer terug komt bij je oorspronkelijke zelf. Je kunt met meer gemak je innerlijk weten voelen en ballast van oude patronen en energie laten wegvloeien.

Een healing & lichtwerksessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost € 65,-. (Uitloop max 20 min)

Healing op afstand

Tijdens een healing op afstand werk ik met helende energie door mijn handen op bepaalde energiebanen te leggen. Hierdoor activeer ik het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en hoofd en zul je ervaren dat je meer terug komt bij je oorspronkelijke zelf. Je kunt met meer gemak je innerlijk weten voelen en ballast van oude patronen en energie laten wegvloeien.

Een healing op afstand kost € 35,-

Jouw leven, jouw energie, jouw keuzes! Met mijn hulp.

Ben je er klaar voor en sta je ervoor open om te leren?